torstai 27. maaliskuuta 2014

23.3.2014 HesKi - Helsingin Kiekkotiikerit 1-19

Lähdimme pelaamaan kovaa tyttöjoukkuetta vastaan kahdella kentällisellä. Peliaikamme oli 3x15min.

1.erä
Ensimmäinen erä meni todella tasaisesti. Hyökkäyksiä tapahtui niin meidän päähän kuin myös kaverin päähän.
Ensimmäisen erän ensimmäiset 10 minuuttia oli tasasta vääntöä, mutta erän viimeinen viisi minuuttinen oli meille musta hetki. Vastustaja joukkue sai maalivahtimme selän taaks kolme kiekkoa.
Tilanne 0-3

2. erä

Toinen erä ei mennyt todellakaan hyvin. Kaveri sain mennä ihan vapaasti tekemään maaleja meidän maaliin. Emme halunneet luovuttaa vaan jatkoimme pelaamista.

Toisen erän kohokohta oli meidän ensimmäinen (ja viimeinen) maali. Maalin teossa onnistui
nro. 90 Jade Herranen ja syöttäjä nro. 11 Milla Korhonen

Tilanne 1-???

3.erä

Ryhdistäydyimme toisen erän jälkeen ja annoimme itsestämme vielä 110%! Se ei vaan nyt riittänyt vastustaja oli tällä kertaa paljon parempi.

Tilanne 1-19

MUTTA KAIKKI HUOMASIMME, ETTÄ OLEMME KEHITTYNEET PALJON! SAIMME KAVENNETTUA TULOSTA VIIME KOHTAAMISESTA (viimeksi hävisimme 28-0)!
PELIN STEMPPARI MENI HANNALLE NRO. 14! ONNEA HANNA!